В +-7:00 Святик будить тата, пісяє у своє відерко і тато приносить його мамі (тобто мені) в ліжко. Їсть 30 хв (так кожне нормальне годування), потім ще досипає у своєму ліжечку до 8:30, буває що і до 9:30. Далі знов горшкові процедури (зрідка може поїсти, але небагато) і граємось, носимось, пасемо коні до 13:00-14:00 з ланчем в 11:00. Годування на вимогу, але майже завжди виходить у той самий час. Денний сон триває максимум 2-3 год, може за один раз, а може за 2-3. Прокидається, пісяє (або навпаки), їсть, йдемо гуляти. На жаль, гуляємо недовго (30-60 хв), бо в калясці не хоче, а на руках або мені важко, або йому приспічить "в туалет" і мушу бігти додому. Біля 17:00, 19:30, 21:00 їмо. Між тим граємось, носимось, після 20:00 переходимо з рук на руки тих, хто прийшов з роботи. Купаємось в 22:00 і засинаємо, погамавши, перед 23:00. Тепер може спати до 7:00 безпробудно. Якщо мені вдається прокинутись, то годую його біля 4:00-5:00 в сонному стані, а якщо прокидається сам, то перед тим на стіл і пісяємо у відерко.
Правда, раніше режим був інший. До місяця сам прсив їсти кожні 2-2,5 год, а в перервах майже постійно спав. До двох їв вдень так само, вночі 2 рази, але вдень спав менше. До ~3 місяців їв приблизно кожні 3 год вдень, і 1 раз вночі, а спів вдень 2 рази по 1 год, і раз 3 год.
Дуже тішить, що тепер Святик може 15-20 хв сам полежати і погратися іграшками, бо раніше весь час його активності треба було тримати його на руках, або стояти, нахилившись над ним.
Н@т@ли, а вночі Ліза не їсть? Радять все-таки годувати (хоч, я сама, як описала, лінуюся деколи встати).